Alles Op Tafel
Alles Op Tafel is een culinair programma bij NPO 2. Ontrafelt de werkelijkheid achter ons dagelijks voedsel. De presentatie is in handen van Marijn Frank, met chef-kok Ramon Brugman die culinaire inzichten biedt. Verslaggevers Anna Gimbrère en Maarten Remmers onderzoeken verschillende aspecten van voedselproductie en -consumptie. In elke aflevering wordt een boodschappentas vol vragen behandeld, waarbij de herkomst en productie van voedsel wordt onderzocht. Het programma streeft ernaar om consumenten bewuster te maken van hun voedselkeuzes en de impact daarvan op gezondheid, milieu en economie. Sinds 2024 is het programma beschikbaar. Er zijn 6 afleveringen uitgezonden, de meest recente in augustus 2024.
Is het wel zo verstandig om te stoppen met palmolie? Veel producten gaan er prat op geen palmolie te bevatten, maar bestaat er een duurzaam alternatief? Suikervrije frisdrank bevat vaak nauwelijks of geen calorieën, maar betekent dat ook dat je het kunt drinken als water? Ramon ...
Alles Op Tafel gemist?
Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!