Restaurant Van De Toekomst
Restaurant Van De Toekomst is een culinair programma bij NPO 3. Presentatoren Sosha Duysker en Anna Gimbrère onderzoeken samen met sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë hoe de toekomst van ons eten eruitziet. Ze bereiden bekende Nederlandse gerechten met innovatieve en duurzame ingrediënten. De chefs gaan de uitdaging aan om bijvoorbeeld nasi goreng en hamburgers te maken met ingrediënten die toekomstbestendig zijn. De grote vraag is hoe gerechten kunnen worden aangepast om duurzamer te zijn, zonder in te leveren op smaak. De presentatoren en chefs experimenteren met onder andere 3D-geprinte garnalen en plantaardige alternatieven voor dierlijke producten. Door deze experimenten wordt duidelijk welke mogelijkheden er zijn voor de toekomst van onze voeding.
Restaurant Van De Toekomst gemist?
Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!