Vandaag Inside

Laatste aflevering
51:06
Vandaag Inside

Seizoen 6, Aflevering 25 van Vandaag Inside is toegevoegd op vrijdag 20 september 2024. Vandaag Inside is een talkshow bij SBS 6. Vandaag Inside is een dagelijkse talkshow met het succesvolle VI-trio, namelijk: Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.

Vandaag Inside gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 6
50:24
Johan, Wilfred, René en Olcay Gulsen bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Ihattaren tekent bij RKC Waalwijk, de zwartgelakte asielstukken en Feyenoord onderuit in de Champions League.
50:59
Johan, Wilfred, René en Job Knoester bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Gordon haalt in realityshow uit naar René, NSC in de Tweede Kamer onder vuur en Johan duikt op in film Opa Cor.
51:14
Johan, Wilfred, René en Albert Verlinde bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Prinsjesdag, PSV begint Champions League-seizoen met nederlaag bij Juventus en een zingende Kees van der Staaij.
47:21
Seizoen 6, Aflevering 21 van Vandaag Inside is toegevoegd op maandag 16 september 2024. Vandaag Inside is een talkshow bij SBS 6. Vandaag Inside is een dagelijkse talkshow met het succesvolle VI-trio, namelijk: Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.
50:34
Johan, Wilfred, René en Nico Dijkshoorn bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de laatste aflevering van B&B Vol Liefde, de presentatie van het regeerprogramma en wijziging in de Eredivisie.
51:56
Johan, Wilfred, René en Angela de Jong bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: De irritatie bij Van der Plas, kabinet trekt deel asielwet in en oud-voetballer S. verdacht van handel in cocaïne.
50:56
Johan, Wilfred, René en Wouter de Winther bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Omtzigt zet stap terug uit politiek, 'Directeurtje' te boeken als Sint en Oranje maakt indruk in Nations League.
49:58
Johan, Wilfred, René en Wierd Duk bespreken in hoog tempo de actualiteit: de nieuwe politiestaking rond Ajax, de grenscontroles in Duitsland en een uithaal van Gordon richting Johan.
51:05
Johan, Wilfred, René en Valentijn Driessen bespreken in hoog tempo de actualiteit: de gewonnen Nations League-wedstrijd van Oranje, het incident met Weghorst en John van den Heuvel verdedigt Gordon.
51:04
Johan, Wilfred, René en Hélène Hendriks bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Ronaldo bereikt mijlpaal, de eerste aflevering van 'Dit Ben Ik: Gordon' en Koeman reageert op kritiek Bergwijn.
48:33
Johan, Wilfred, René en Olcay Gulsen bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Steven Bergwijn aangekomen in Saudi-Arabië, de uitspraken van Paul de Leeuw en Dick Advocaat fanatiek bij Curaçao.
50:17
Johan, Wilfred, René en Rutger Castricum bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de migratiecrisis, het schrappen van de stikstofplannen door het kabinet, en de show van Arjen Lubach.
50:08
Johan, Wilfred, René en Valentijn Driessen bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de clash tussen Valentijn en Koeman, de transfer van Bergwijn naar Al-Ittihad en de realityserie van Gordon.
50:20
Johan, Wilfred, René en Özcan Akyol bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Omtzigt opnieuw emotioneel, de eerste uitzending van de nieuwe talkshow van Jinek en Slot wint clash van Ten Hag.
50:22
Johan, Wilfred, René en Hélène Hendriks bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de kans dat Anouk naar het Songfestival gaat, de oren van minister Marjolein Faber en de realityserie van Gordon.
49:54
Johan, Wilfred, René en Job Knoester bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: De transfer van Geertruida naar RB Leipzig, uitspraak in rechtszaak familie Blokker en Weghorst naar Ajax.
50:24
Johan, Wilfred, René en Wierd Duk bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Marco Borsato wil nooit meer zingen, het afscheidsfeestje van Mark Rutte en de grote landelijke storing.
50:38
Johan, Wilfred, René en Albert Verlinde bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Bijlow voorlopig niet naar Premier League, Rotterdam verbiedt De Klassieker en de naderende transfer van Weghorst.
50:06
Johan, Wilfred, René en Özcan Akyol bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: De tweede plaats van Verstappen in Zandvoort, de transfer van Feyenoorder Bijlow en de column van Schimmelpenninck.
Archief