Dertigers

Laatste aflevering
28:33
Dertigers

Nadat Ruben de waarheid van Jonas hoort, zoekt hij Laura op. Suus krijgt advies van haar moeder en zoekt daardoor weer toenadering tot Reza. Ondertussen viert Laura haar dertigste verjaardag, niet helemaal hoe ze verwacht had. Daar wil Sam Jessie aan de vrienden voorstellen. Teg...

Dertigers gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 6
24:08
Tijdens een bezoek in het ziekenhuis komt de vriendengroep, voor het eerst sinds de breuk, weer onverwachts samen. Laura doet verhaal bij Suus over de situatie met Jonas en Suus neemt een beslissing over Aruba. Als Ada onverwacht geconfronteerd wordt met een woedende Niels, schiet Sam te hulp en Jonas besluit om Ruben de w...
25:11
Jonas en Laura ronden de verkoop van het huis af. Hoewel Laura nog steeds woedend is op Jonas, hebben ze weer een onverwacht moment van verbinding. Ruben doet verhaal bij Ada over Niels, waardoor Ada Niels hiermee confronteert. Ondertussen nodigt Jessie Sam voor het eerst bij haar thuis uit.
24:51
Reza twijfelt over zijn toekomst met Suus en zoekt steun bij Sam. Terwijl hij en Jessie steeds closer worden, besluit Sam om haar aan zijn oma voor te stellen. Laura komt in de problemen en vraagt Jonas om hulp. Tijdens een avondje uit komen Suus en Ruben Niels tegen.
25:14
Suus ontdekt dat Reza heeft gelogen en confronteert hem. Ze doet verhaal bij Laura, waardoor de zussen het weer bijleggen. Ondertussen probeert Laura een oplossing te zoeken voor de boete van het koophuis. Ada onthult aan Ruben dat ze weer wil proberen om bij Niels te wonen.
21:58
Op werk ervaart Jonas flinke uitdagingen. Suus en Jonas komen elkaar daar veel tegen, waardoor ze elkaar spreken over de situatie met Laura. Sam heeft tot zijn grote verrassing een hele leuke date en Laura krijgt steun uit een onverwachte hoek.
23:59
De vrienden komen samen bij Laura. Alleen Ruben, Jonas en Ada ontbreken. Laura voelt zich onbegrepen door Suus, wat leidt tot een verhitte ruzie tijdens het gezellige etentje. Sam besluit Jessie toch nog een berichtje te sturen. Ondertussen is bij Jonas en Ruben ook niet alles rozengeur en maneschijn, waardoor Ruben toenad...
25:19
Ada heeft steeds vaker contact met ex Niels, waardoor Ruben haar confronteert. Reza geeft per ongeluk iets toe aan Suus. Hij krijgt meteen spijt en doet verhaal bij Sam. Ondertussen besluit Jonas om tegen de eisen van zijn schoonvader in te gaan.
24:32
Terwijl Jonas op staande voet wordt ontslagen, is Suus het niet eens met deze beslissing van haar vader. Laura ontdekt dat ze niet zomaar van het nieuwe koophuis af kunnen door een clausule in het contract. Te midden van al deze spanningen probeert Sam de vriendengroep bij elkaar te houden.
23:40
Laura besluit de appgroep te verlaten, terwijl Jonas weer aan het werk gaat en tegen zijn nietsvermoedende schoonvader liegt over het weekend. Net wanneer Suus haar nieuwe baan op school begint.
25:16
Door een onthulling eindigt het weekend eerder dan verwacht. Terwijl Jonas toenadering zoekt tot Laura, wil zij juist niets meer met hem te maken hebben. In een poging om Sam te troosten stelt Ada voor om toch nog samen de berg op te gaan.
25:20
De vrienden gaan de Ventoux op, maar niet iedereen heeft het even makkelijk. Ondertussen zoekt Ada steun bij Laura en Suus over ex Niels, terwijl Suus doorheeft dat er iets speelt bij Reza.
25:51
De vrienden vertrekken samen naar de Mont Ventoux. Onderweg wil Sam een belangrijke afslag nemen. Laura zoekt toenadering tot Ruben, die haar juist probeert te vermijden en Reza wordt steeds wantrouwiger.
24:25
De meiden trainen samen voor de Mont Ventoux. Ondertussen heeft Laura groot nieuws voor Jonas, krijgt Ada onverwacht bezoek en ontdekt Reza iets dat zijn wereld op zijn kop zet.
25:04
Jonas neemt een grote beslissing in zijn relatie met Laura. Sam heeft voor het eerst een hele leuke date, maar iets houdt hem tegen. Ondertussen vertelt Reza aan Suus dat hij een oude vlam is tegengekomen.
25:18
Reza zoekt naar duidelijkheid in zijn relatie met Suus en twijfelt door haar mogelijke vertrek naar Aruba. Ondertussen begint Jonas zich steeds meer af te vragen wat hij echt wil en helpt Ada Sam om zich voor te bereiden voor zijn volgende date.
24:27
Laura mist haar beste vriend Ruben en zoekt toenadering. Jonas maakt zich ook zorgen om hem. Ondertussen ontmoet Sam de vriend van zijn oma en moet Suus op zoek naar een nieuwe baan.
25:33
De vriendengroep komt samen om het nieuwe huis van Jonas en Laura te zien. Ruben heeft het er moeilijk mee, waardoor Ada besluit om Jonas te confronteren.
25:31
Laura en Jonas besluiten een bod te doen op een huis, terwijl Suus en Reza in het ongewisse blijven over wat ze nou precies zijn. Sams blind date zegt last minute af maar Ruben zorgt voor een onverwachtse vervanging.
25:20
Ruben wil Ada helpen om haar spullen bij haar ex Niels te gaan halen. Hij vertrouwt Ada een groot geheim toe. Ondertussen krijgt Suus slecht nieuws over haar baan.
Archief